Vodiči - kurz prvej pomoci

Cieľová skupina: žiadatelia o vodičské oprávnenie a vodiči
Kurz je určený pre žiadateľov o vodičské oprávnenie a absolvovanie kurzu pred skúškou v autoškole je povinné podľa zákona č. 93/2005 Z.z. o autoškolách.
Kurz je taktiež určený pre profesionálnych vodičov (vodiči nákladných áut, autobusov a pod.), ktorí sú povinní každých 5 rokov absolvovať preškolenie a pravidelný výcvik.

Trvanie: 8 vyučovacích hodín (1 hodina – 45 minút)
Skúška: Teoretická a praktická
Výstup: Potvrdenie o absolvovaní kurzu prvej pomoci
Akreditácia: Ministerstvo zdravotníctva SR

 

Predstavte si, že ste na mieste nehody a viete, že každá sekunda je rozhodujúca. S kurzom prvej pomoci získate zručnosti, ktoré vám umožnia zachrániť životy. Naučíte sa správne použiť AED, poskytnúť CPR a ošetriť zranenia. Neodkladajte – investujte do bezpečnosti seba aj ostatných. Kontaktujte nás ak máte záujem o kurz prvej pomoci ešte dnes a buďte pripravení konať, keď na tom záleží najviac. 🚑

Lorem Ipsum je fiktívny text, ktorý sa používa na vyplnenie obsahu webstránok. Lorem Ipsum je fiktívny text, na vyplnenie obsahu webstránok.

Čo je to Lorem Ipsum?

“My strong attachment to French cuisine comes from my mother. I also grew up in Japan, on land at the same latitude as France, rich in legumes and other roots. When I decided to make it my profession, I started out in a 5-star hotel to learn the basics. I then developed an immoderate respect for small producers and their products, which I like to work with, in their entirety, right down to the root, right to the bone. This anti-waste approach is common to both my French culture and that of my Japanese origins. I cook with all my heart, and in that sense, you could say I’m a true enthusiast.”

This is how chef Satoshi Horiuchi explains his culinary philosophy. Passionate, he is!

After starting his career in high-end catering at the 5-star Windsor Hotel Toya Resort & Spa in Japan, Chef Satoshi Horiuchi moved to France and fell in love with French gastronomy. He immerses himself in traditional French terroir cuisine in the kitchens of Le Cornichon, an award-winning bistronomic restaurant named best bistro in 2013. The restaurant, which offers tasty, flavorful classics of French cuisine, enabled him to quickly acquire the techniques and skills of French chefs. He continues his apprenticeship and the development of his culinary talents at Au Bon Accueil, a Michelin-starred restaurant located near the Eiffel Tower, where he offers refined yet modern cuisine, with a touch of originality and an emphasis on taste and product quality. In his dashing thirties, he now shares his gastronomic creativity behind the open kitchen stoves at Passionné.

Prečo si vybrať webovú stránku od nás?

60 000 predajov na webe nie je maličkosť. Presedeli sme týždne na Google analytics a za tie roky máme zmerané všetky vychytávky, čo u návštevníkov webov fungovalo a čo naopak nie. Vieme presne, čo potrebujete mať na webovej stránke, aby ľudia na ňu prišli a namiesto odchodu vás kontaktovali. 

BENEFITY

  • Znižovanie úmrtnosti na slovenských cestách.
  • Zvyšovanie bezpečnosti.
  • Zachraňovanie životov.
  • Znižovanie zdravotných komplikácií.
  • Zvyšovanie dôvery a pripravenosti.
  • Podpora komunitnej starostlivosti.

Máte zájem o naše služby?

Copyright © 2025 Netovapomoc.sk – Všetky práva vyhradené.