Ďalšie profesie
Zabezpečte maximálnu bezpečnosť a pripravenosť svojich zamestnancov s našimi špeciálnymi kurzami prvej pomoci prispôsobenými rôznym profesiám. Pre letušky ponúkame kurzy, ktoré ich naučia zvládať zdravotné núdzové situácie vo vzduchu, kde je rýchla a efektívna reakcia kľúčová. Tieto kurzy zahŕňajú nácvik použitia AED, poskytovania KPR a ošetrenia rôznych typov zranení, ktoré môžu nastať počas letu.
Pre zamestnancov spoločností poskytujeme kurzy, ktoré sú zamerané na riešenie úrazov a núdzových situácií v pracovnom prostredí. Naučia sa, ako správne reagovať na úrazy a poskytovať prvú pomoc, čím zvyšujú bezpečnosť a pripravenosť na pracovisku.
Lorem Ipsum je fiktívny text, ktorý sa používa na vyplnenie obsahu webstránok. Lorem Ipsum je fiktívny text, na vyplnenie obsahu webstránok.
Čo je to Lorem Ipsum?
“My strong attachment to French cuisine comes from my mother. I also grew up in Japan, on land at the same latitude as France, rich in legumes and other roots. When I decided to make it my profession, I started out in a 5-star hotel to learn the basics. I then developed an immoderate respect for small producers and their products, which I like to work with, in their entirety, right down to the root, right to the bone. This anti-waste approach is common to both my French culture and that of my Japanese origins. I cook with all my heart, and in that sense, you could say I’m a true enthusiast.”
This is how chef Satoshi Horiuchi explains his culinary philosophy. Passionate, he is!
After starting his career in high-end catering at the 5-star Windsor Hotel Toya Resort & Spa in Japan, Chef Satoshi Horiuchi moved to France and fell in love with French gastronomy. He immerses himself in traditional French terroir cuisine in the kitchens of Le Cornichon, an award-winning bistronomic restaurant named best bistro in 2013. The restaurant, which offers tasty, flavorful classics of French cuisine, enabled him to quickly acquire the techniques and skills of French chefs. He continues his apprenticeship and the development of his culinary talents at Au Bon Accueil, a Michelin-starred restaurant located near the Eiffel Tower, where he offers refined yet modern cuisine, with a touch of originality and an emphasis on taste and product quality. In his dashing thirties, he now shares his gastronomic creativity behind the open kitchen stoves at Passionné.
Prečo si vybrať webovú stránku od nás?
60 000 predajov na webe nie je maličkosť. Presedeli sme týždne na Google analytics a za tie roky máme zmerané všetky vychytávky, čo u návštevníkov webov fungovalo a čo naopak nie. Vieme presne, čo potrebujete mať na webovej stránke, aby ľudia na ňu prišli a namiesto odchodu vás kontaktovali.
BENEFITY
- Znižovanie úmrtnosti na slovenských cestách.
- Zvyšovanie bezpečnosti.
- Zachraňovanie životov.
- Znižovanie zdravotných komplikácií.
- Zvyšovanie dôvery a pripravenosti.
- Podpora komunitnej starostlivosti.