Horolezci, turisti - Kurz prvej pomoci
Cieľová skupina: horolezci , turisti
Kurz je určený pre horolezcov, skalolezcov, skialpinistov a turistov, ktorí sa pohybujú v horskom a lezeckom teréne. Pohyb v tomto teréne je subjektívne aj objektívne nebezpečný, s vysokým rizikom vzniku úrazu a iného postihnutia zdravia. Preto je nevyhnutné vedieť správne poskytnúť prvú pomoc vášmu spolulezcovi, kamarátovi. Na kurze vás naučíme, ako postupovať pri ošetrovaní úrazov, zlomenín, krvácaní, ako improvizovane postihnutého znehybniť a privolať pomoc, ale aj napr. navigovať vrtuľník leteckej záchrannej služby. Náplňou kurzu je tiež základná neodkladná resuscitácia za rôznych okolností a v rôznych podmienkach. Pri zastavení krvného obehu a dýchania, alebo pri masívnom krvácaní ste častokrát jediná nádej pre vášho kamaráta, alebo náhodného turistu, ktorý bez pomoci nevydrží do príchodu horskej alebo leteckej záchrany.
Trvanie: 8 vyučovacích hodín (1 hodina – 45 minút)
Skúška: Teoretická a praktická
Výstup: Potvrdenie o absolvovaní kurzu prvej pomoci
Akreditácia: Ministerstvo zdravotníctva SR
Lorem Ipsum je fiktívny text, ktorý sa používa na vyplnenie obsahu webstránok. Lorem Ipsum je fiktívny text, na vyplnenie obsahu webstránok.
Čo je to Lorem Ipsum?
“My strong attachment to French cuisine comes from my mother. I also grew up in Japan, on land at the same latitude as France, rich in legumes and other roots. When I decided to make it my profession, I started out in a 5-star hotel to learn the basics. I then developed an immoderate respect for small producers and their products, which I like to work with, in their entirety, right down to the root, right to the bone. This anti-waste approach is common to both my French culture and that of my Japanese origins. I cook with all my heart, and in that sense, you could say I’m a true enthusiast.”
This is how chef Satoshi Horiuchi explains his culinary philosophy. Passionate, he is!
After starting his career in high-end catering at the 5-star Windsor Hotel Toya Resort & Spa in Japan, Chef Satoshi Horiuchi moved to France and fell in love with French gastronomy. He immerses himself in traditional French terroir cuisine in the kitchens of Le Cornichon, an award-winning bistronomic restaurant named best bistro in 2013. The restaurant, which offers tasty, flavorful classics of French cuisine, enabled him to quickly acquire the techniques and skills of French chefs. He continues his apprenticeship and the development of his culinary talents at Au Bon Accueil, a Michelin-starred restaurant located near the Eiffel Tower, where he offers refined yet modern cuisine, with a touch of originality and an emphasis on taste and product quality. In his dashing thirties, he now shares his gastronomic creativity behind the open kitchen stoves at Passionné.
Prečo si vybrať webovú stránku od nás?
60 000 predajov na webe nie je maličkosť. Presedeli sme týždne na Google analytics a za tie roky máme zmerané všetky vychytávky, čo u návštevníkov webov fungovalo a čo naopak nie. Vieme presne, čo potrebujete mať na webovej stránke, aby ľudia na ňu prišli a namiesto odchodu vás kontaktovali.
BENEFITY
- Znižovanie úmrtnosti na slovenských cestách.
- Zvyšovanie bezpečnosti.
- Zachraňovanie životov.
- Znižovanie zdravotných komplikácií.
- Zvyšovanie dôvery a pripravenosti.
- Podpora komunitnej starostlivosti.